Adiddas cup

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 22. Aug 2016


Vårt G15 lag leverte en sterk prestasjon på lørdag ved å slå Lillehammer FK på bortebane i 1/8 dels finale i Adidas cup. Seier 0-1 gjør at Oppsal Elite nå venter i en kvart finale. Her får vi hjemmebane og håper på hjelp fra mye publikum slik at vi kan ta oss videre :)) Kampen skal spilles innen 4.Sep. Vi kommer tilbake med info når kampdato er fastsatt !

0 Kommentar

Gull og bronse på Sandar cup 2016!

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 22. Aug 2016

Jenter 13 slo på stortromma da de gjestet Sandar cup forrige helg!

De to lagene gikk like godt begge to til A-sluttspillet, og tok med seg gullpokalen og bronsepokalen hjem.

Troppene er også til vanlig delt i to, et lag 2 divisjon og et lag i 3.divisjon.

Bent Ihlebekk og Trond Hall Gussiås er strenge på at det ikke førstelagsspillere og andrelagsspilllere, alle får prøve seg.

Utfordringen kom da det ble klart at begge lagene kom til A-sluttspillet og måtte møte hverandre i semifinalen. - Det var tøft for jentene. Tanken på å skulle slå ut hverandre var vond. Det ble noen tårer etter kampen, men de seirende jente var flinke til å trøste og hele laget samlet seg i midtsirkelen etterpå. Det er viktig for oss å opptre som et lag og samholdet i gruppen er veldig god, sier Trond.

Vi gratulerer jentene med seierne!


0 Kommentar

Tippeligakamp LSK - Tromsø

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 1. Jun 2016I forbindelse med LSK-dagen så fikk SIF 500 billetter til tippeligaoppgjøret mellom LSK og Tromsø fredag 1 juli.


Vi ønsker å gi dette til våre medlemmer. Alle som er interessert i billetter kan sende en e-post til siwhlie@tertitten.com og oppgi hvor mange billetter dere ønsker. Eneste kriterium er man er medlem av SIF.


Vi avtaler et tidspunkt for henting av billettene.


Mvh

SIw


0 Kommentar

LSK-dagen

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 26. Mai 2016


Lillestrøm Sportsklubb med samtlige spillere i A-lagstroppen og hele trener/støtteapparatet vil i år besøke noen utvalgte klubber på Romerike,

og nå er turen kommet til Sørumsand.

LSKs spillere/trenere og øvrig støtteapparat ønsker å komme nærmere spillere og trenere i andre klubber i vårt nærområde. De håper samtidig å kunne styrke sin posisjon som HELE Romerikes Tippeliga-lag.

I samarbeid med Sørumsand idrettsforening vil vi gjennomføre følgende program tirsdag 31/5-2016

Fra kl 17.00-18.00 vil samtlige LSKs A-lagsspillere bli med som hjelpetrenere under en treningsøkt for spillere i alder 6-13 år.

Gjennomføring av treninger:

LSK-spillerens rolle: LSK spillerne blir med som hjelpetrenere og /eller utøvere som er med på øvelsene for å hjelpe trener.

Meet & Greet: Vi kjører Shoot Out konkurranse og autograf skriving etter at alle treningsøkter er ferdig. Fra ca. kl 18.00-18.30

Det vil være åpen kiosk med salg av pølser, is og mineralvann og kaffe.

Det vil også være salg av SIF klubbklær.

Det vile vært koselig dersom foreldre også tok seg en tur ned i idrettsparken for å være en del av dette!


0 Kommentar

Tine Fotballskole i samarbeid med Sørumsand IF arrangeres 27 – 30. juni 2016

Postet av Sørumsand IF - Fotball den 19. Apr 2016

Tine Fotballskole i samarbeid med Sørumsand IF arrangeres 27 – 30. juni 2016

Vi inviterer alle som er 6 år (født 2010) til 13 år (født 2003) til å delta på Tine Fotballskole Sørumsand.

Det forutsettes at barn underskolepliktig alder bringes og hentes av foresatte.

Vi har dyktige, engasjerte instruktører som følger deg hver dag i perioden mandag 27. juni – torsdag 30. juni.

Fotballskolen starter kl. 09:30 og avslutter kl.15:00 alle dager og du får være med på mange aktiviteter i tillegg til fotball.

Deltageren får:

  • Tine sekk
  • Tine T-trøye
  • Ball
  • Drikkeflaske
  • Frukt og drikke hver dag
  • Boller en dag

Ta selv med matpakke til pausen kl. 12:00 Det er viktig at deltakerne har spist en god frokost før de kommer og at de har med bra med skiftetøy og evnt. Regntøy. Opplys om evnt. Sykdom/medisiner ved påmelding.

Deltakeravgiften er kr. 995. Dersom det fra en familie deltar flere barn er avgiften kr 1.550 for 2 barn / kr. 2.000 for 3 barn. Deltakeravgiften innbetales samtidig med påmeldingen.

Påmeldingsfrist er SENEST mandag 20. juni

Vi har i år satt et tak på maks 220 deltakere. Det er derfor viktig at du melder deg på så tidlig som mulig. Påmelding skjer via SIF`s hjemmeside www.sif.no. Dersom du ikke har anledning til å melde deg på via våre nettsider kan du ta kontakt med Stein Jørgen Bolkan – tlf. 91 17 87 49. Påmeldinger tas i mot fortløpende og etter prinsippet førstemann til mølla...”.

Kontaktpersoner før og under Fotballskolen: Stein Jørgen Bolkan tlf. 91 17 87 49 og Morten Bredesen tlf. 91 32 14 41.

Avslutning / Utdeling av diplomer torsdag 30. juni kl. 18:00

Som avslutning blir det grilling og utdeling av diplomer til alle deltakerne. Ta med grillmat og noe å sitte på. Kiosken vil være åpen. Grillavslutningen arrangeres med forbehold om at det er oppholdsvær.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline