Har du forslag på nye æresmedlemmer?

Postet av Sørumsand IF den 22. Jan 2020

På årsmøtet i mars er neste utnevnelse av evt nye æresmedlemmer. Har du noen kandidater som du synes fortjener denne utmerkelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg innen 12. februar. Send ditt forslag på mail til leder av æresmedlem komitéen Vidar Granaas - vg@wj.no. 

Statuttene for utnevnelse kan du lese om her:

Statutter for utnevnelse av æresmedlemmer i Sørumsand IF - 2014.02.06.docx


Det er viktig at du begrunner forslaget veldig godt, slik at det får en forsvarlig behandling i æresmedlemskomiteen og Hovedstyret. Forslag som ikke inneholder tilstrekkelig begrunnelse vil ikke bli vurdert eller returnert for ytterligere informasjon.


0 Kommentar

Innbruddsforsøk i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 6. Jan 2020

Lørdag kveld (4. januar ca. k.l 20.30) ble det tilfeldig oppdaget et innbruddsforsøk i Idrettsparken. 4-5 personer har prøvd å komme seg inn i den frittstående kioskvognen, både via taket og gjennom døren. I tillegg har de prøvd å komme seg inn i SIF Hallen gjennom en nødutgangsdør i kafeteriabygget.

Det alvorlige i denne saken er at det er brukt en god, gammeldags tung slegge som er ca 1 meter lang. Da er dette en planlagt og bevisst handling og ikke et utslag av tilfeldig hærverk der og da. 

Forsøket ble oppdaget av vår vaktmester og HMS-ansvarlig som var ute på kveldstur med hunden. Personene forsvant mot den nye kunstgressbanen og da flomlyset ble slått på, forsvant de videre. Slegga ble liggende igjen. Hadde ikke dette forsøket blitt avbrutt, ville vi mest sannsynlig fått store skader på en del av bygningsmassen vår.

Politiet foretok utrykning og var svært imøtekommende, men ingen er foreløpig pågrepet.

Et av bildene viser hvordan slegga ser ut og hvis det er noen som savner en slik slegge fra garasjen eller boden sin, er det bare å ta kontakt.

Hvis det er noen som har kjennskap til noe rundt denne saken, setter vi også pris på om vi blir kontaktet.

Vi oppfordrer alle som til enhver tid oppholder seg i Idrettsparken om hele tiden å være oppmerksomme på at anlegget blir behandlet med respekt og gjerne legge en ekstra tur nedom Idrettsparken hvis mulig. 

Saken vil bli politianmeldt.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline