Løpskarusellen 2020

Postet av Sørumsand IF den 29. May 2020

På grunnn av situasjonen med korona-epidemien, har det vært vanskelig å arrangere Løpskarusellen i denne perioden. Vi ønsker imidlertid å gjennomføre dette på et annet tidspunkt i 2020 (sommer/høst) og evt på en annen måte. Vi ser an myndighetenes anbefalinger fremover og vil se litt på hvordan vi skal gjøre det. Følg med på sif.no eller på FB, så kommer vi med ytterligere informasjon når vi har funnet en forsvarlig måte å arrangere Løpskarusellen på.


0 Kommentar

Protokoll fra årsmøtet

Postet av Sørumsand IF den 29. May 2020

Tirsdag 26. mai ble historiens første digitale årsmøte avholdt i SIF. Det deltok hele 30 personer fra sine egne pc`er. Teknikken fungerte helt utmerket og vi fikk behandlet alle sakene som sto på sakslisten.

Her kan dere se den signerte protokollen fra årsmøtet. Signert protokoll årsmøte 2019.pdf

På bildet sees deler av Hovedstyret, administrasjonen og teknisk ansvarlig - i god avstand fra hverandre.


0 Kommentar

Dokumenter til årsmøtet

Postet av Sørumsand IF den 19. May 2020

Vi minner om digitalt årsmøte som avholdes tirsdag 26. mai kl 19.00. Vedlagt finnes følgende dokumenter:

- Saksliste Saksliste årsmøte SIF 2020 - 1.pdf

- Årsberetning Årsberetning SIF 2019.pdf

- SIF`s lover (med forslag til endring i §16 som er markert i annen farge) - ref sakslisten SIF`s lover - vedtatt 10.12.2019 - endring årsmøte 26.05.2020.pdf


De som ønsker å være med på det digitale årsmøte, må melde seg på i forkant for å få invitasjon. Send en e-post til tonja@sif.no innen fredag 22. mai.


Styret ønsker vel møtt!
0 Kommentar

SIF Hallen åpner for organisert trening 18.mai

Postet av Sørumsand IF den 15. May 2020

Mandag 18. mai åpner vi SIF Hallen igjen for organisert trening for håndballgruppa og innebandygruppa. Vi har laget egne plakater som vi henger opp og det er laget konkrete retningslinjer. Disse retningslinjene er basert på den nasjonale veilederen for smittevern, Norges Håndballforbund sine punkter samt SIF sine lokale tilpasninger.

Hovedpunktene kan du lese her: Plakat generelle retningslinjer SIF-hallen Corona.docx

Håndballens egne retningslinjer kan du lese om her: Retningslinjer bruk av SIF Hall pr. 1.6.2020 - Håndball.docx

Håndballen begynner sin trening allerede 18. mai, mens innebandy venter til uke 22. Retningslinjene til innebandy blir klare i løpet av uke 21.

Det er laget egen timeplan for treninger i SIF Hallen fra 18. mai og disse gjelder over sommerferien og til august/september. Dette gjelder for gruppene håndball og innebandy. De midlertidige treningstidene kan du se her: Treningstid-SIF-Hallen-2019-2020 Sommer - Corona.xlsx 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline