Nå kan du gi flaskepanten til SIF!

Postet av Sørumsand IF den 30. Jun 2020

I samarbeid med èn av våre hovedsponsorer - Coop Extra - har vi satt opp en postkasse rett ved siden av panteautomaten til butikken inne på Fokussenteret. Kassen er rød og fin og du kan ikke unngå å se den. Her har du mulighet til å legge pantelappen din og støtten går i sin helhet til arbeidet som SIF gjør for barn og unge på Sørumsand. En stor takk til Coop Extra for positivitet og velvilje i dette prosjektet og en like stor takk til Døhlen Dekor som har dekorert den fine kassen. 

Vi oppfordrer alle til å legge pantelappen sin i postkassen - det går garantert til et godt formål!
Viktig å betale kontingent og treningsavgift

Postet av Sørumsand IF den 16. Jun 2020

Situasjonen rundt koronatiden er ekstraordinær og det påvirker vår aktivitet og økonomi. Vi må ta høyde for at det kan bli mindre inntekter som sponsormidler, grasrotmidler og lignende og vi har måttet avlyse inntektsbringende arrangement og kamper som ville gitt klubben gode inntekter som f.eks kiosksalg. I tillegg er det fortsatt faste kostnader som påløper, selv om vi har tatt grep som permitteringer i administrasjonen (avsluttet), innkjøpsstopp på det som ikke er helt nødvendig og avtalt avdragsfrihet på våre lån i Blaker Sparebank.

Medlemmene i SIF har mistet eller fått aktiviteten begrenset i noen få uker. Treninger er imidlertid nå kommet godt i gang igjen for de aller fleste, men foreløpig er det ingen kamper som kan spilles eller større arrangementer som kan gjennomføres. Det kan være naturlig å tenke at man da ikke skal betale for å være medlem - eller for aktiviteter. Så enkelt er det dessverre ikke. I et idrettslag er det bestemt på årsmøtet hva kontingenten og treningsavgifter skal brukes til. Klubben har ikke anledning til å fravike dette, med mindre man gjennomfører et nytt årsmøte og bestemmer ny kontingent og ny treningsavgift.

Medlemskontingenten og treningsavgiften utgjør en stor og viktig inntekt til drift av klubben, men det dekker ikke på langt nær kostnadsnivået som aktivitetstilbudet til medlemmene medfører. Vi er derfor avhengig av at alle betaler sin kontingent og treningsavgift, slik at vi evner å gi et fullgodt tilbud den dagen normal idrettslig aktivitet igjen kan utføres.

SIF oppfordrer derfor alle sine medlemmer som kan, selv om tilbudet har vært noe begrenset, om å betale sin medlemskontingent og treningsavgift.

Samtidig vil vi med respekt ta hensyn til medlemmer som har fått private, økonomiske utfordringer i denne perioden og dermed har problemer med sine økonomiske forpliktelser. Dersom dere er i denne situasjonen, er det viktig at dere tar kontakt med klubben, i stedet for at dere melder dere ut eller rett og slett lar være å betale regningen. Ta kontakt med lagets lagleder eller gruppens økonomiansvarlig (her finner du navn og kontaktinformasjon på sif.no). Du kan også ta kontakt med daglig leder (tonja@sif.no).

Så ser vi med glede frem til den dagen da samfunnet og SIF virkelig er i full drift igjen med normale treninger og fullt kampprogram!