Innebandy for 6-8 åringer

Postet av Sørumsand IF den 29. Sep 2020

SIF Innebandy vil gjerne starte opp en gruppe for barn mellom 6-8 år. I den forbindelse innkalles det til et foreldremøte for å undersøke om dette er av interesse. 

Møtet vil være på klubbhuset 5. oktober kl 18-19

Kanskje dette kan være noe for barnet ditt?
Ny sponsoravtale med Trento

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

SIF og Trento har tegnet ny sponsoravtale for perioden 2020-2021 med en intensjon om at avtalen skal forlenges med ytterligere 2 år. Trento går inn som èn av to hovedsponsorer til håndballgruppa, men vil som tidligere også gi sitt ungdomstilbud til alle aktive SIF ungdommer.

SIF og Trento har også kanalisert mer sponsorpenger til aktivitet og tidligere gratis trening til enkelte utvalgte lag vil opphøre.


Trento tilbyr følgende:

- Alle aktive SIF ungdommer 13-19 år kan trene for kr. 250,- pr. måned

- Trento har i tillegg et enda bedre tilbud for alle ungdomsskole-elever, slik at de som går på Bingsfoss Ungdomsskole kan trene for kun kr. 199,- pr. måned.

Alle andre aktive SIF-medlemmer - ta kontakt med Trento og elise.nyengen@trento.no for å få informasjon om deres tilbud, melde seg inn eller ta en uforpliktende prat om trening. 

Trento vil også komme med et eget opplegg til seniorlagene i SIF.
Ny sponsoravtale med Spenst

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

SIF og Spenst har tegnet ny sponsoravtale for perioden 2020-2023. Spenst går inn som èn av to hovedsponsorer til fotballgruppa, men vil som tidligere også gi subsidierte abonnement til alle aktive SIF-medlemmer. Med dette menes utøvere, trenere, ledere eller de som innehar verv i SIF. SIF og Spenst har nå kanalisert sponsorpenger til aktivitet og og det som tidligere var gratis trening for utvalgte lag vil nå opphøre.


Spenst tilbyr følgende:

- Alle aktive SIF ungdommer 13-19 år kan trene for kun kr. 250,- pr. måned

- Alle andre aktive SIF- medlemmer (se definisjon over) kan trene for kun kr. 349,- pr. måned 

Ta kontakt med kim@spenst.no for å melde deg inn eller å ta en uforpliktende prat om trening.

Spenst vil også komme med et eget opplegg for seniorlagene til SIF.
Nytt æresmedlem i SIF!

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

På det ekstraordinære årsmøtet i SIF ble det utnevnt et nytt æresmedlem - Gisle Rangnes!

I ca 30 år har han vært en ildsjel med utallige timer i Idrettsparken for å legge forholdene til rette for Sørumsands barn og unge. Han har kanskje ikke vært den mest synlige i alle disse årene, men for en jobb han har gjort for oss likevel. Vi er evig takknemlig for den jobben han gjør og har gjort. Du kan lese hele begrunnelsen for æresmedlemskapet her: Innstilling til tildeling av æresmedlemskap i Sørumsand IF 2020.docx

På bildet sees Gisle Rangnes sammen med leder i æresmedlemkomiteen Vidar Granaas og daglig leder Tonja M. OrderudProtokoll fra ekstraordinært årsmøte

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

Tirsdag 8. september ble det avholdt ekstraordinært årsmøte i SIF. Det var to hovedpunkter på agendaen;

- Vedta ny virksomhetsplan

- Utnevnelse av æresmedlem

Her kan du se den signerte protokollen fra årsmøtet Signert protokoll ekstraordinært årsmøte 2020.pdfVarsjøtrimmen arrangeres i år for 40. gang!

Postet av Sørumsand IF den 7. Sep 2020

Søndag 13. september arrangeres Varsjøtrimmen for 40. gang! Vi hadde tenkt å feire dette litt ekstra, men coronaviruset setter dessverre en stopper for det. I stedet må vi denne gangen ha påmelding fra de som ønsker å gå denne flotte turmarsjen. Gå inn på hoopla.no - søk på Varsjøtrimmen og meld deg på. Dette må gjøres innen lørdag 12. september kl 15.00. Betaling gjøres med Vipps ved starten - den er på samme sted som tidligere - ved Sørumsand Skole (utenfor inngangen til gymsalen). 

Pga restriksjoner setter vi strek ved 200 påmeldte, så meld deg på nå slik at du er sikker på plass.

Den mytiske Varsjødrikken  serveres som vanlig ved vendepunktet på Varsjøen. Det blir for øvrig ikke salg av mat og drikke ifm marsjen. Flere opplysninger om Varsjøtrimmen kan leses her: VARSJØTRIMMEN 2020.docx