Gratisbilletter til OL-kveld på Sentralen

Postet av Sørumsand IF den 31. Jan 2018

Lørdag 10. februar braker det løs med OL-kveld, den offisielle kveldssendingen under OL i PyeongChang. Anne Rimmen og Jon Almaas leder programmet som sendes direkte på TVNorge fra Sentralen i Oslo, hver kveld fra 10. til 24. februar. Her blir det besøk av spennende gjester og eksperter i studio, og i ekte TVNorge-ånd krydres selvsagt sendingene med faste humorinnslag fra noen av kanalens morsomste profiler: Calle Hellevang-Larsen blir sidekick og stuntreporter, Magnus Devold tar pulsen på livet i Sør-Korea, Lene Kongsvik Johansen ser OL gjennom karakteren Wenches skeptiske øyne, og Espen Eckbo tar med seg flere av sine folkekjære karakterer til PyeongChang.

Vil du være med på moroa, og hylle heltene våre sammen med oss? Jeg har et antall gratisbilletter til innspillingen lørdag 10.2, søndag 11.2 og mandag 12.2 som jeg vil tilby medlemmene i klubben deres. Send e-post til ragnhild.lunder@concordetv.no, med navnet ditt, ønsket dato og antall billetter. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Arrangementet har 12års aldersgrense. Dere er velkomne kl.19.00, dørene stenger kl.19.30, og innspillingen er ferdig kl.21.15.

       


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.