Ny sterk borteseier, denne gangen over Svelvik

Postet av Jevnaker Senior A den 14. Okt 2023


Nok en sterk borteseier, denne gangen over Svelvik med 2-1.

Drømmestart til Jevnaker med ett kanonskudd av Markus Øverby etter 5 minutter. Svelvik utlignet etter 28 minutter. Resten av kampen ble det mye frem og tilbake frem til Sander Hamborg blir matchvinner på tampen av kampen etter 86 minutter.

Ikke en god kamp, men det ble vanskelig på en trang bane og ett Svelvik som slo mye langt. Det ble også en skikkelig knokkelkamp med mye kjemping, som vanlig mot Svelvik.

Laget viser en sterk moral som klarer å dra dette i land. Enda mer imponerende er det å se alle ungguttene som viser seg frem, også i slike vanskelige kamper.

Sesongen har uansett vært bra, tross alt! Vi har hatt sykdom og skader hele sesongen og har ikke stilt det samme laget i 2 kamper på rad. Vi har i tillegg fått i gang flere unge spillere som har fått bra med spilletid.

Neste og siste kamp for JIFs a-lag: Jevnaker - Stoppen (h) lørdag 21.oktober.

Kampfakta:
Svelvik-Jevnaker 1-2 (1-1).
Mål: 0-1 (5) Markus Øverby, 1-2 (86) Sander Hamborg

Gule kort:  Oliver Lafton og Joakim Amandus Nilsen

JIFs lag: Cato Haugom; Oliver Lafton, Joakim Amandus Nilsen, Frederic Daniel Miancho , Reidar F. Wendelborg; Markus Øverby, ; Sander Hamborg, Simen S. Olsen,  Remond Macougne Mendy ,Herman Paulsen Rørvik, Aleksander Bakken Tveter.

Benyttede innbyttere: Adrian A. Sallaup

Ubenyttede reserver: Robel H. Sium, Mikkel Opdahl, Ulrik Berg Rian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.