Innkalling til årsmøte 23. mars kl 19.00

Postet av Sørumsand IF den 22. Feb 2021

Årsmøtet gjennomføres tirsdag 23. mars kl. 19.00 via Idrettens Office 365 og plattformen Teams, eller på klubbhuset hvis smittesituasjonen tillater det og smittevernsreglene kan overholdes.

Vanlige årsmøtesaker for fotballgruppa, håndballgruppa, tur -og friluftsgruppa, allidrettsgruppa, svømmegruppa, triathlongruppa, tennisgruppa, bueskyttergruppa, innebandygruppa, futsalgruppa og hovedlaget vil bli behandlet.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet meldes til sekretær i hovedstyret Anita Ingjerd, innen 
tirsdag 9. mars (mailadresse: moe_anita@hotmail.com)

Vi ber om at innkomne forslag inneholder grundig redegjørelse for saken, og forslag til vedtak som skal behandles.

Saksliste kunngjøres senest tirsdag 16. mars.

Pga myndighetenes restriksjoner og innføring av smittevernregler med begrensninger på hvor mange som kan samles samtidig, vil vi gjennomføre årsmøtet digitalt. Hvis disse restriksjonene endres i mellomtiden og det gis anledning til fysisk oppmøte på større grupper, vil det bli vurdert å kjøre årsmøtet på vanlig måte. Dette vil kunngjøres på sif.no i forkant.

Påmelding til årsmøtet:

For å være på den sikre siden mtp gjennomføring, må man melde seg på årsmøtet i forkant. Send en e-post til tonja@sif.no og oppgi din mailadresse som evt. skal brukes ved innkalling til møtet. Fristen for denne påmeldingen er 19. mars.

Innkalling til årsmøte 2021.docx
0 Kommentar

Kampanje på klubbklær

Postet av Sørumsand IF den 1. Feb 2021

Vi starter året med to kampanje på klubbklær. Mange har etterspurt den populære SIF Jakka som er en myk og deilig vattert jakke med hette. Lett isopad fôring gjør at du holder deg varm. Selges nå for kr 799,- inkl brodert klubblogo.


I tillegg har vi en pakkepris på trenings t-skjorte, Zip treningsgenser og bukse. Alt dette til kun kr 999,- som pakkepris.


Ta kontakt med Anita Ingjerd på tlf. 950 588 48 eller på mail: moe_anita@hotmail.com


0 Kommentar

Vinnere av premier ifm innsamling til ny kiosk

Postet av Sørumsand IF den 27. Jan 2021

Som nevnt i en tidligere artikkel har vi avsluttet innsamlingen av midler via Lokalverdi til den nye kiosken i Idrettsparken. Det ble samlet inn hele 88 450,-!! Vi hadde en hårete målsetning om å nå 100 000,- og vi er neimen ikke langt unna!

21 personer vil komme på en egen "heltetavle", da de ga 1 000,- eller mer. Dette vil bli synliggjort på et eget skilt på kiosken når den blir ferdig. 11 bedrifter ga et beløp på 3 500,- eller mer og vil også få navn+logo på et skilt. Fotballstyret har gitt et eget beløp på kr. 10 000,-. Vi er også utrolig takknemlige for alle små beløp som har blitt gitt og totalt er det 96 givere som har bidratt til at vi nå kan realisere byggingen av en ny kiosk. Hovedstyret vil bidra med ekstra midler slik at vi får gjort dette til et nytt samlingspunkt i Idrettsparken.

Vi lovte å trekke noen fine premier til alle som var med å gi noen kroner og nå har vi foretatt trekningen. De heldige vinnerne er:


Huawei mobiltelefon               Anne Silje Jahr

Globus Charging Station        Gry Haugnes

2 dagspass på SNØ               Inger Aslaksen

4 dagspass på SNØ               Svein Granaas

Marshall Headset                   Hege Wølner

Airpods                                   Hedda Holterhuset

Alle vinnerne har allerede fått sine premier overrakt og på bildet kan dere se den heldige vinneren av hovedpremien.

Vi takker igjen for alle bidrag til den nye kiosken - seniorgutta er godt i gang med både innvendig og utvendig arbeid og vi planlegger at den skal være ferdig til sesongåpningen i fotball.


0 Kommentar

Medlemskontingent 2021

Postet av Sørumsand IF den 26. Jan 2021

Medlemskontingenten i SIF ble fakturert 23. januar til alle medlemmer. Noen har kanskje observert at det som tidligere het "familie kontingent" ikke lenger brukes. NIF sier følgende: "Medlemskap i idrettslaget skal registreres individuelt. Familiekontingenter er kun en rabattordning. Medlemskontingenten må være på minst kr. 50,- for hvert enkelt medlem for at medlemskapet skal telle med i den årlige rapporteringen til NIF. Dette gjelder også for familiekontingenter eller andre rabattordninger".

Det betyr at SIF var nødt til å endre praksis fra å ha en pris pr. familie, til å ha en pris pr. familiemedlem.

I den forbindelse har vi ved årsskiftet tatt i bruk den nyeste versjonen av Klubbadmin (medlemsregisteret vårt) og da har også muligheten til å fakturere familiemedlemsskap som tidligere, blitt borte. 

På årsmøtet i mai 2020, vedtok vi at det heretter skal faktureres for 1 hovedmedlem og deretter for ytterligere familiemedlemmer. Kontingenten ble fastsatt til kr. 490,- for hovedmedlem og 140,- for de andre familiemedlemmene. Dette gjelder kun for de som er registrert i samme familie.

Kontingent for enkeltmedlemmer er som tidligere og for 2021 ble det fastsatt til kr. 490,- for voksne (fom. 18 år) og kr. 390,- for barn (tom. 17 år).

Vi er avhengige av at alle medlemmer betaler medlemskontingenten sin, slik at vi fortsatt kan utvikle tilbudet vårt til klubbens medlemmer og oppfordrer alle til å betale denne innen tidsfristen.

Vi oppfordrer også alle til å sjekke sine egne opplysninger i Min Idrett og da spesielt sjekke at man ligger inne med riktig mailadresse. Det er denne vi bruker ved fakturering og vi er avhengig av at den til enhver tid er riktig. 


0 Kommentar

Har du forslag på nye æresmedlemmer?

Postet av Sørumsand IF den 20. Jan 2021

På årsmøtet i mars er neste utnevnelse av evt nye æresmedlemmer. Har du noen kandidater som du synes fortjener denne utmerkelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg innen 8. februar. Send ditt forslag på mail til leder av æresmedlem komitéen Vidar Granaas - vg@wj.no. 

Statuttene for utnevnelse kan du lese om her:

Statutter for utnevnelse av æresmedlemmer i Sørumsand IF - 2014.02.06.docx


Det er viktig at du begrunner forslaget veldig godt, slik at det får en forsvarlig behandling i æresmedlemskomiteen og Hovedstyret. Forslag som ikke inneholder tilstrekkelig begrunnelse vil ikke bli vurdert eller returnert for ytterligere informasjon.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline