God Jul og Godt Nytt År!

Postet av Sørumsand IF den 22. Des 2020

Et rart, annerledes og utfordrende år nærmer seg slutten. Hvem skulle trodd at antibac, smittesporing og munnbind skulle bli en del av hverdagen vår? En stor takk til alle som har bidratt til at vi har kunnet gjennomføre aktivitet i Idrettsparken innenfor de rammer som har vært mulig - det har krevd mye av oss alle.
Ikke minst er vi ydmyke og glade for at våre sponsorer har støttet oss gjennom den vanskelige tiden og sender en stor takk til disse.
Vi gleder oss til neste år hvor det forhåpentligvis blir mer idrettslig aktivitet i Idrettsparken enn i 2020 og håper at treninger, kamper og cuper kan la seg gjennomføre som normalt
Vi ønsker alle venner av SIF en riktig God Jul og et Godt Nytt År!
Kampanjetilbud hos Comet Sport

Postet av Sørumsand IF den 16. Des 2020

Våre gode samarbeidspartner og sponsor Comet Sport kjører gode tilbud i dagene 17. - 19. desember. De gir hele 40% på alt av treningstøy og fritidsklær. Gjelder ikke klubbtøy.

Hvorfor ikke benytte anledningen til å kjøpe noen ekstra julegaver?
Salg av fyrverkeri i år også!

Postet av Sørumsand IF den 11. Des 2020

Vi fortsetter der vi startet i fjor og i samarbeid med Svea - markedets beste leverandør - vil vi selge fyrverkeri i år også! Fortsatt i tett samarbeid med Maxbo Sørumsand, men vi har utvidet området vårt og har også inngått et samarbeid med Coop Extra Sørumsand. Det betyr at vi kommer til å ha to utsalgssteder i år - oppe hos Maxbo og nede i sentrum ved Fokussenteret. Det oppfordres til kontantfritt kjøp og vi tar både kort og Vipps. Alt overskuddet går til SIF!

En stor takk til to av våre hovedsponsorer som gjør dette mulig for oss!

Det er ku/n lov å selge fyrverkeri i romjula og vi vil ha følgende åpningstider:

Mandag 28/12: 14.00 - 18.00

Tirsdag 29/12: 12.00 - 18.00

Onsdag 30/12: 12.00 - 18.00

Torsdag 31/12: 10.00 - 15.00

Det vil være representanter for flere ulike grupper i SIF som står på stand og vi vil selvfølgelig følge alle regler for smittevern.

Vi håper å se flest mulig kjøpe fyrverkeri hos oss i år :-)

Ny klubbserie - introduksjonstilbud!

Postet av Sørumsand IF den 20. Nov 2020

Nå har den nye kolleksjonen fra Umbro ankommet!

I samarbeid med Comet Sport har vi laget et introduksjonstilbud på den nye kolleksjonen. Anita og Monica i SIF kleskolleksjon ønsker at dere bestiller gjennom klubben. Dette fordi vi har nye sponsorer som skal ha reklametrykk på bukse og genser. Vi håper våre medlemmer støtter oppunder dette ved kjøp av nye klær. Uten våre sponsorer hadde ikke idrettstilbudet til våre medlemmer vært så bra som det er. 

Hvorfor ikke benytte seg av introduksjonstilbudet til å kjøpe julegaver? Du får pakkepris på bukse, t-skjorte og halfzip for kun kr. 999,-!

Klærne er allerede på lager og vi samarbeider tett med Comet for å få etterfylt raskt. Ta kontakt med oss på mailadresse: klubbklar@sif.no eller ring til Anita Ingjerd på tlf. 950 58 848.

Ny kolleksjon UX-Elite.docx
Hærverk i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 19. Nov 2020

Vi har nok en gang hatt hærverk i Idrettsparken! Natt til onsdag (18/11), har noen kastet en kantstein inn gjennom hovedinngangsdøren til SIF hallen. Denne døren er av glass og gikk i tusen knas. Det var glass både inne i tilbygget og utenfor. Vi har allerede satt inn en midlertidig treplate og nytt glass er allerede bestilt og kommer så fort som mulig. Saken vil  bli politianmeldt.


Forrige lørdag var det også noen som tente på noe fotballutstyr på skateparken. Politi og brannvesen rykket ut, men heldigvis så ble dette slukket raskt og ingen større skade har skjedd.

Vi blir oppriktig lei oss når noe slikt skjer og det burde være unødvendig at vi må bruke tid, krefter og penger på denne type saker.

Hovedstyret vurderer nå og installere videoovervåkning i Idrettsparken.

Har du noen tips i saken, så kontakt oss gjerne!
Tusen, tusen takk!

Postet av Sørumsand IF den 17. Nov 2020

Vi har nå avsluttet innsamlingen av midler via Lokalverdi til den nye kiosken i Idrettsparken. Det ble samlet inn hele 88 450,-!! Vi hadde en hårete målsetning om å nå 100 000,- og vi er neimen ikke langt unna!


21 personer vil komme på en egen "heltetavle", da de ga 1 000,- eller mer. Dette vil bli synliggjort på et eget skilt på kiosken når den blir ferdig. 11 bedrifter ga et beløp på 3 500,- eller mer og vil også få navn+logo på et skilt. Fotballstyret har gitt et eget beløp på kr. 10 000,-. Vi er også utrolig takknemlige for alle små beløp som har blitt gitt og totalt er det 96 givere som har bidratt til at vi nå kan realisere byggingen av en ny kiosk. Hovedstyret vil bidra med ekstra midler slik at vi får gjort dette til et nytt samlingspunkt i Idrettsparken.

Planleggingen har allerede foregått over lang tid. Vi har kjøpt 2 store containere til en billig penge fra Indus og vi skal bruke dette rammeverket til å bygge ny kiosk. Rammeverket skal kles inn med treverk slik at alt vil se helt nytt ut. Den andre containeren skal transformeres til en "supportersjappe" og fra denne skal vi selge klubbklær og supporterutstyr. Det vil også bli laget en terrasse rundt disse byggene slik at det blir hyggelig og sette seg ned med en kaffe og vaffel.

Vi har stor tro på dette prosjektet og vi gleder oss til å komme ordentlig i gang. Litt avhengig av hvor tøff vinteren blir, men planen er at den skal stå klar til sesongstart for fotballen på våren 2021.

Igjen - tusen takk for bidraget :-)
Kristian Bekkevold Lillebo har gått bort

Postet av Sørumsand IF den 15. Nov 2020

 

En ung mann er borte – gått ut av tiden så altfor tidlig. En meningsløs bortgang som påvirker oss alle. 

Karrieren i SIF var allsidig over flere år, bla som keeper på A-laget herrer i fotball samt en inspirerende og dedikert trener for flere yngre fotballag. Du var utrolig flink med de unge og det var mange av disse som så opp til deg og hadde deg som forbilde.  Ikke minst var du høvding av SIF Fotballskole de siste årene. Disse årene ble fotballskolen kåret til den beste skolen i kretsen – det sier mye om dine lederegenskaper og faglig styrke.

Så mye energi, engasjement og ressurser er sjelden vare. Det er bare så uendelig trist for alle som kjente deg. 

Vi takker for alt du har gjort for SIF gjennom mange år og tar med oss de gode minnene videre.

Våre tanker går til familien som har mistet et kjært familiemedlem.

 Hvil i fred Kristian Bekkevold Lillebo.


 Sørumsand Idrettsforening
Korona smittervernregler pr 10.november

Postet av Sørumsand IF den 12. Nov 2020

Med bakgrunn i den økende smitten i samfunnet, har Lillestrøm Kommune vedtatt følgende regler og anbefalinger som er relevante for oss i idretten;

All breddeidrett for voksne (20 år og oppover) er stengt. Det er kun den organiserte idretten for ban og unge som kan benytte idrettsanlegget vårt til trening - dette gjelder både ute og inne. Tilskuere kan ikke være inne SIF Hallen under trening/aktivitet. Det betyr at foreldre må være hjemme.

Alle arrangementer i form av kamper, cuper, turneringer ol må avlyses og kan ikke avholdes i Idrettsparken. Man kan heller ikke delta på dette utenfor kommunen. Dette gjelder for alle aldersgrupper og gjelder foreløpig frem til nye regler blir vedtatt.

Det er ikke en plikt å bruke munnbind når man utøver selve den sportslige/treningsaktiviteten, men det anbefales at trenere/ledere benytter munnbind.

Det er kun skolene og den organiserte idretten for barn og unge under 20 år som kan benytte kommunens svømmebasseng til opplæring og trening.

Alle innendørs arrangementer forbys, det vil derfor ikke være mulig og arrangere/avholde møter på klubbhuset i denne perioden.

Toaletter kan brukes, men ikke dusjene og garderobene.

Disse reglene er oppsummert i ytterligere i dette dokumentet: Korona smittevernregler og anbefalinger pr 10.11.2020.pdf

Ønsker du å lese mer om detaljene, kan du lese om dette her: https://www.lillestrom.kommune.no/Koronainformasjon-fra-lillestrom-kommune/regler-og-anbefalinger-for-lillestrom/lokale-forskrifter/

Har du tatt idrettens koronavettkurs?

Postet av Sørumsand IF den 3. Nov 2020

Norges Idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idretten koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egen barn i sin profil i Min Idrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre.

Kunnskapen om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. 

Norges Idrettsforbund anbefaler at alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar dette koronavettkurset dersom man selv  skal delta eller har barn som skal delta i trening, kamper og arrangementer i regi av idretten. I tillegg til å gjennomføre dette e-kurset bør du sette deg inn i din idretts koronavettregler.

For å ta kurset må du ha en Idrettens ID-bruker, også kalt Min Idrett-bruker. Med denne brukeren får du tilgang til kurs og du kan administrere din idrettsprofil og dine medlemskap. Du vil også få en diplom på at du har gjennomført og bestått koronavettkurset. 


Les mer om koronavettkurset her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/


Roller og ansvar i SIF

Postet av Sørumsand IF den 20. Okt 2020

Hovedstyret har den siste tiden jobbet med et dokument som sier noe om hvem som har hvilke roller og ansvar i SIF. Dette skal være klargjørende for alle som påtar seg et verv i idrettslaget vårt, slik at man til enhver tid kan adressere ulike spørsmål og henvendelser til de riktige mottagerne. I dokumentet kan dere derfor se hvordan organisasjonskartet vårt ser ut samt hva som er rollen og ansvarsområdet til:

Hovedstyret - herunder styreleder, nestleder, sekretær, styremedlem sportslig utvikling, styremedlem anleggsansvarlig, styremedlem kommunikasjon/IT-ansvarlig, styremedlem markedsansvarlig og varamedlem. Du kan også lese om gruppestyrenes rolle og ansvar. 

I dokumentet er det også en oversikt over hva som er arbeidsoppgavene til daglig leder.

Roller og ansvar i SIF.docx
Innebandy for 6-8 åringer

Postet av Sørumsand IF den 29. Sep 2020

SIF Innebandy vil gjerne starte opp en gruppe for barn mellom 6-8 år. I den forbindelse innkalles det til et foreldremøte for å undersøke om dette er av interesse. 

Møtet vil være på klubbhuset 5. oktober kl 18-19

Kanskje dette kan være noe for barnet ditt?

Ny sponsoravtale med Trento

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

SIF og Trento har tegnet ny sponsoravtale for perioden 2020-2021 med en intensjon om at avtalen skal forlenges med ytterligere 2 år. Trento går inn som èn av to hovedsponsorer til håndballgruppa, men vil som tidligere også gi sitt ungdomstilbud til alle aktive SIF ungdommer.

SIF og Trento har også kanalisert mer sponsorpenger til aktivitet og tidligere gratis trening til enkelte utvalgte lag vil opphøre.


Trento tilbyr følgende:

- Alle aktive SIF ungdommer 13-19 år kan trene for kr. 250,- pr. måned

- Trento har i tillegg et enda bedre tilbud for alle ungdomsskole-elever, slik at de som går på Bingsfoss Ungdomsskole kan trene for kun kr. 199,- pr. måned.

Alle andre aktive SIF-medlemmer - ta kontakt med Trento og elise.nyengen@trento.no for å få informasjon om deres tilbud, melde seg inn eller ta en uforpliktende prat om trening. 

Trento vil også komme med et eget opplegg til seniorlagene i SIF.

Ny sponsoravtale med Spenst

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

SIF og Spenst har tegnet ny sponsoravtale for perioden 2020-2023. Spenst går inn som èn av to hovedsponsorer til fotballgruppa, men vil som tidligere også gi subsidierte abonnement til alle aktive SIF-medlemmer. Med dette menes utøvere, trenere, ledere eller de som innehar verv i SIF. SIF og Spenst har nå kanalisert sponsorpenger til aktivitet og og det som tidligere var gratis trening for utvalgte lag vil nå opphøre.


Spenst tilbyr følgende:

- Alle aktive SIF ungdommer 13-19 år kan trene for kun kr. 250,- pr. måned

- Alle andre aktive SIF- medlemmer (se definisjon over) kan trene for kun kr. 349,- pr. måned 

Ta kontakt med kim@spenst.no for å melde deg inn eller å ta en uforpliktende prat om trening.

Spenst vil også komme med et eget opplegg for seniorlagene til SIF.

Nytt æresmedlem i SIF!

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

På det ekstraordinære årsmøtet i SIF ble det utnevnt et nytt æresmedlem - Gisle Rangnes!

I ca 30 år har han vært en ildsjel med utallige timer i Idrettsparken for å legge forholdene til rette for Sørumsands barn og unge. Han har kanskje ikke vært den mest synlige i alle disse årene, men for en jobb han har gjort for oss likevel. Vi er evig takknemlig for den jobben han gjør og har gjort. Du kan lese hele begrunnelsen for æresmedlemskapet her: Innstilling til tildeling av æresmedlemskap i Sørumsand IF 2020.docx

På bildet sees Gisle Rangnes sammen med leder i æresmedlemkomiteen Vidar Granaas og daglig leder Tonja M. Orderud
Protokoll fra ekstraordinært årsmøte

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

Tirsdag 8. september ble det avholdt ekstraordinært årsmøte i SIF. Det var to hovedpunkter på agendaen;

- Vedta ny virksomhetsplan

- Utnevnelse av æresmedlem

Her kan du se den signerte protokollen fra årsmøtet Signert protokoll ekstraordinært årsmøte 2020.pdf
Varsjøtrimmen arrangeres i år for 40. gang!

Postet av Sørumsand IF den 7. Sep 2020

Søndag 13. september arrangeres Varsjøtrimmen for 40. gang! Vi hadde tenkt å feire dette litt ekstra, men coronaviruset setter dessverre en stopper for det. I stedet må vi denne gangen ha påmelding fra de som ønsker å gå denne flotte turmarsjen. Gå inn på hoopla.no - søk på Varsjøtrimmen og meld deg på. Dette må gjøres innen lørdag 12. september kl 15.00. Betaling gjøres med Vipps ved starten - den er på samme sted som tidligere - ved Sørumsand Skole (utenfor inngangen til gymsalen). 

Pga restriksjoner setter vi strek ved 200 påmeldte, så meld deg på nå slik at du er sikker på plass.

Den mytiske Varsjødrikken  serveres som vanlig ved vendepunktet på Varsjøen. Det blir for øvrig ikke salg av mat og drikke ifm marsjen. Flere opplysninger om Varsjøtrimmen kan leses her: VARSJØTRIMMEN 2020.docx
Ny kiosk i Idrettsparken - vi har allerede nådd 40% av målet vårt!

Postet av Sørumsand IF den 28. Aug 2020

Pr. 28. august har 70 givere allerede gitt 40 250,- i støtte til den nye kiosken vår! Vi er utrolig takknemlig for dette og vi har dermed oppnådd 40% av målet vårt på 100 000,-!

Vi er imidlertid ikke helt i mål og innsamlingsperioden fortsetter med uforminsket kraft.

Se videoen av prosjektet her: https://www.youtube.com/watch?v=1M62-NxReuU 

Du kan enkelt bidra med penger og ikke noe beløp er for lite eller for stort. Alle som gir penger er med i trekning av flotte premier. Gir du 1000,-, får du navnet ditt på "Heltetavlen" som blir satt opp på selve kiosken.

Her kan du  bidra: https://www.lokalverdi.no/prosjekt/ny-kiosk-i-idrettsparken/9349b641-7e33-441a-a3b1-348a0907a742 
Innkalling til ekstraordinært årsmøte i SIF

Postet av Sørumsand IF den 25. Aug 2020

Ekstraordinært årsmøte avholdes for å behandle 2 saker som ikke egnet seg for behandling på digitalt årsmøte 26. mai 2020. Det inviteres derfor til ekstraordinært årsmøte 8. september kl 19.00 på Klubbhuset. 

Pga corona-restriksjoner mtp antall personer som kan være samlet, vil det være påmelding i forkant og interesserte melder seg på til tonja@sif.no innen fredag 4. september.

Vedlagt følger innkalling, saksliste og vedlegg til sak nr. 4

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 8. september 2020.docx

Saksliste ekstraordinært årsmøte SIF 8. september 2020.docx

Forslag til ny virksomhetsplan.pdf


Vi trenger en ny kiosk i Idrettsparken!

Postet av Sørumsand IF den 20. Aug 2020

Sammen med Blaker Sparebank har vi opprettet et prosjekt på "Lokalverdi", hvor hensikten er å samle inn penger til å bygge en ny kiosk i Idrettsparken. Den gamle kiosken har rett og slett gått ut på dato og er pensjonert. Den fantastiske seniorgruppa vår skal bygge kiosken allerede i høst, og planleggingen er i full gang.
Absolutt alle bidrag (smått eller stort) er med i trekningen om flotte premier og alle som gir 1 000,- eller mer, vil få navnet sitt på en "heltetavle" som henges opp på den nye kiosken. Vi oppfordrer også lokale bedrifter til å gi 3 500,-, da vil firmalogoen komme på en egen tavle.
Følg denne linken og du kommer rett inn på siden hvor du enkelt kan gi ditt bidrag. https://www.lokalverdi.no/…/9349b641-7e33-441a-a3b1-348a090…

Tusen takk for bidraget!

Sommeruka i Fet - gratis tilbud for alle født mellom 2004-2008

Postet av Sørumsand IF den 29. Jul 2020

Fet IL arrangerer Sommeruke i uke 32 og er et gratis tilbud for ungdom av ungdom i hele Lillestrøm Kommune.

Ungdom på Sørumsand kan derfor også delta på dette. Sommeruka er for de mellom 2004-2008 og de kan velge mellom 13 ulike idretter. Noen av de er allerede fulle, men det er kapasitet til enda flere enn det som er påmeldt i dag.

Aktivitetsdagene er tirsdag 4. august til torsdag 6. august og deltakerne kan velge mellom følgende aktiviteter: Frisbee, Ridning, Amerikansk fotball, E-sport, Orientering, Kano, Fisking, Sykling, Beachvolleyball/cricket, Svømming, skyting, klatring og kajakk.

 

Mer informasjon og påmelding finnes her  https://www.fetil.no/Fet-IL.html?actions=1511:content&idc=1101

Forlatt sykkel i SIF Hallen

Postet av Sørumsand IF den 2. Jul 2020

I kafeteriaområdet inne i SIF Hallen står det en forlatt sykkel. Denne sykkelen har stått der i flere uker. Vi har ikke plass til slik oppbevaring og ber om at vedkommende som eier denne sykkelen henter den snarest. Hvis den ikke er hentet innen kort tid, vil den bli fjernet og gitt bort eller kastet.
Nå kan du gi flaskepanten til SIF!

Postet av Sørumsand IF den 30. Jun 2020

I samarbeid med èn av våre hovedsponsorer - Coop Extra - har vi satt opp en postkasse rett ved siden av panteautomaten til butikken inne på Fokussenteret. Kassen er rød og fin og du kan ikke unngå å se den. Her har du mulighet til å legge pantelappen din og støtten går i sin helhet til arbeidet som SIF gjør for barn og unge på Sørumsand. En stor takk til Coop Extra for positivitet og velvilje i dette prosjektet og en like stor takk til Døhlen Dekor som har dekorert den fine kassen. 

Vi oppfordrer alle til å legge pantelappen sin i postkassen - det går garantert til et godt formål!

Viktig å betale kontingent og treningsavgift

Postet av Sørumsand IF den 16. Jun 2020

Situasjonen rundt koronatiden er ekstraordinær og det påvirker vår aktivitet og økonomi. Vi må ta høyde for at det kan bli mindre inntekter som sponsormidler, grasrotmidler og lignende og vi har måttet avlyse inntektsbringende arrangement og kamper som ville gitt klubben gode inntekter som f.eks kiosksalg. I tillegg er det fortsatt faste kostnader som påløper, selv om vi har tatt grep som permitteringer i administrasjonen (avsluttet), innkjøpsstopp på det som ikke er helt nødvendig og avtalt avdragsfrihet på våre lån i Blaker Sparebank.

Medlemmene i SIF har mistet eller fått aktiviteten begrenset i noen få uker. Treninger er imidlertid nå kommet godt i gang igjen for de aller fleste, men foreløpig er det ingen kamper som kan spilles eller større arrangementer som kan gjennomføres. Det kan være naturlig å tenke at man da ikke skal betale for å være medlem - eller for aktiviteter. Så enkelt er det dessverre ikke. I et idrettslag er det bestemt på årsmøtet hva kontingenten og treningsavgifter skal brukes til. Klubben har ikke anledning til å fravike dette, med mindre man gjennomfører et nytt årsmøte og bestemmer ny kontingent og ny treningsavgift.

Medlemskontingenten og treningsavgiften utgjør en stor og viktig inntekt til drift av klubben, men det dekker ikke på langt nær kostnadsnivået som aktivitetstilbudet til medlemmene medfører. Vi er derfor avhengig av at alle betaler sin kontingent og treningsavgift, slik at vi evner å gi et fullgodt tilbud den dagen normal idrettslig aktivitet igjen kan utføres.

SIF oppfordrer derfor alle sine medlemmer som kan, selv om tilbudet har vært noe begrenset, om å betale sin medlemskontingent og treningsavgift.

Samtidig vil vi med respekt ta hensyn til medlemmer som har fått private, økonomiske utfordringer i denne perioden og dermed har problemer med sine økonomiske forpliktelser. Dersom dere er i denne situasjonen, er det viktig at dere tar kontakt med klubben, i stedet for at dere melder dere ut eller rett og slett lar være å betale regningen. Ta kontakt med lagets lagleder eller gruppens økonomiansvarlig (her finner du navn og kontaktinformasjon på sif.no). Du kan også ta kontakt med daglig leder (tonja@sif.no).

Så ser vi med glede frem til den dagen da samfunnet og SIF virkelig er i full drift igjen med normale treninger og fullt kampprogram!
Løpskarusellen 2020

Postet av Sørumsand IF den 29. Mai 2020

På grunnn av situasjonen med korona-epidemien, har det vært vanskelig å arrangere Løpskarusellen i denne perioden. Vi ønsker imidlertid å gjennomføre dette på et annet tidspunkt i 2020 (sommer/høst) og evt på en annen måte. Vi ser an myndighetenes anbefalinger fremover og vil se litt på hvordan vi skal gjøre det. Følg med på sif.no eller på FB, så kommer vi med ytterligere informasjon når vi har funnet en forsvarlig måte å arrangere Løpskarusellen på.
Protokoll fra årsmøtet

Postet av Sørumsand IF den 29. Mai 2020

Tirsdag 26. mai ble historiens første digitale årsmøte avholdt i SIF. Det deltok hele 30 personer fra sine egne pc`er. Teknikken fungerte helt utmerket og vi fikk behandlet alle sakene som sto på sakslisten.

Her kan dere se den signerte protokollen fra årsmøtet. Signert protokoll årsmøte 2019.pdf

På bildet sees deler av Hovedstyret, administrasjonen og teknisk ansvarlig - i god avstand fra hverandre.
Dokumenter til årsmøtet

Postet av Sørumsand IF den 19. Mai 2020

Vi minner om digitalt årsmøte som avholdes tirsdag 26. mai kl 19.00. Vedlagt finnes følgende dokumenter:

- Saksliste Saksliste årsmøte SIF 2020 - 1.pdf

- Årsberetning Årsberetning SIF 2019.pdf

- SIF`s lover (med forslag til endring i §16 som er markert i annen farge) - ref sakslisten SIF`s lover - vedtatt 10.12.2019 - endring årsmøte 26.05.2020.pdf


De som ønsker å være med på det digitale årsmøte, må melde seg på i forkant for å få invitasjon. Send en e-post til tonja@sif.no innen fredag 22. mai.


Styret ønsker vel møtt!


SIF Hallen åpner for organisert trening 18.mai

Postet av Sørumsand IF den 15. Mai 2020

Mandag 18. mai åpner vi SIF Hallen igjen for organisert trening for håndballgruppa og innebandygruppa. Vi har laget egne plakater som vi henger opp og det er laget konkrete retningslinjer. Disse retningslinjene er basert på den nasjonale veilederen for smittevern, Norges Håndballforbund sine punkter samt SIF sine lokale tilpasninger.

Hovedpunktene kan du lese her: Plakat generelle retningslinjer SIF-hallen Corona.docx

Håndballens egne retningslinjer kan du lese om her: Retningslinjer bruk av SIF Hall pr. 1.6.2020 - Håndball.docx

Håndballen begynner sin trening allerede 18. mai, mens innebandy venter til uke 22. Retningslinjene til innebandy blir klare i løpet av uke 21.

Det er laget egen timeplan for treninger i SIF Hallen fra 18. mai og disse gjelder over sommerferien og til august/september. Dette gjelder for gruppene håndball og innebandy. De midlertidige treningstidene kan du se her: Treningstid-SIF-Hallen-2019-2020 Sommer - Corona.xlsx 
Innkalling til årsmøte 26. mai 2020

Postet av Sørumsand IF den 28. Apr 2020

Siden utbruddet av Coronaviruset gjorde at vi ikke kunne avholde årsmøtet som planlagt 24. mars, innkaller vi nå til digitalt årsmøte 26. mai kl 19.00. Dette gjennomføres på NIF sin plattform Idrettens Office 365 og Teams.

Pga myndighetenes restriksjoner og innføring av smittevernsregler hvor det ikke kan samles mer enn 5 personer samtidig, vil vi derfor gjennomføre årsmøtet digitalt. Hvis disse restriksjonene endres i mellomtiden og det gis anledning til fysisk oppmøte vil det bli vurdert å kjøre årsmøtet på vanlig måte. Dette vil kunngjøres på sif.no i forkant.

 

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet meldes til sekretær i hovedstyret Anita Ingjerd, innen tirsdag 12. mai (mailadresse: moe_anita@hotmail.com)

Vi ber om at innkomne forslag inneholder grundig redegjørelse for saken, og forslag til vedtak som skal behandles.

Saksliste kunngjøres senest tirsdag 19. mai.

 

Påmelding til årsmøtet:

Ved digital gjennomføring, må man melde seg på i forkant. Send en e-post til tonja@sif.no og oppgi din mailadresse som skal brukes ved innkalling til møtet. Fristen for denne påmeldingen er 22. mai.

Se fullstendig innkalling her: Innkalling til årsmøte 2020 nr. 2.docx20. april - Åpning for organisert fotballtrening

Postet av Sørumsand IF den 7. Apr 2020

20. april 2020

Vi fortsetter med å følge myndighetenes retningslinjer for aktivitet og åpner opp for organisert trening i regi av fotballgruppa. Nasjonale retningslinjer for smittevern skal selvfølgelig overholdes. Fotballgruppa har laget retningslinjer som skal følges og det er satt opp egne treningstider for perioden fremover. Alle trenere og lagledere har fått direkte beskjed om hvordan dette skal gjøres i praksis. Retningslinjene og treningstidene kan dere lese om her:

Treningstider Korona fra uke 20 - Fotball.xlsx

Retningslinjer organisert trening fotball Corona.docx


7. april 2020

Styret i SIF har besluttet at utendørsanlegget i Idrettsparken åpnes for forsiktig egenorganisert aktivitet  - det betyr imidlertid at anlegget fortsatt er stengt for organisert aktivitet. Følgende regler gjelder inntil videre:

Ved uorganisert trening gjelder de strenge reglene til Folkehelsemyndighetene - les mer om dette her: NIF - Anbefaling til utøvelse av idrettsaktivitet 2. april 2020.pdf


Hold avstand – minimum 2 meter fra hverandre

God håndhygiene er viktig - vask hender før og etter trening. Bruk antibac

Unngå berøring av ball med hender eller hode

Maks 5 personer i hver gruppe som spiller sammen

Er du syk, hoster, har feber => BLI HJEMME

Denne forsiktige åpningen er basert på tillit, dugnadsånd og raushet - ser vi at reglene blir brutt, vil hele anlegget stenges med umiddelbar virkning.

Nett til tennisbanene blir satt opp onsdag ettermiddag (8. april)

TA ANSVAR


De ulike forbundene har utarbeidet sine spesifikke regler - dette kan dere lese om her:

Fotballforbundet: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/fotballens-koronavettregler--retningslinjer-for-fotballaktivitet-under-restriksjonene-mot-spredning-av-koronasmitte/

Tennisforbundet: Se vedlegg - Tennis og koronavettregler 6. april.pdf

Bueforbundet: http://www.bueskyting.no/index.php/41-hjem/2775-trening-er-lov-nar-man-er-maks-5-personer-og-overholder-smittevernreglene

Blaker Sparebank - Generalsponsor i 4 nye år!

Postet av Sørumsand IF den 3. Apr 2020

Vi er så glade for at Blaker Sparebank fortsatt vil være en meget god lokal støttespiller ut 2023. Det betyr 4 nye år som Generalsponsor til SIF - og det er vi veldig takknemlige for!. Banken er en stor bidragsyter til lokale tiltak og lokale lag og foreninger, noe som også kommer SIF til gode. Denne avtalen gjør at vi får en god forutsigbarhet de nærmeste årene, noe som er viktig i vårt arbeid.

SIF er veldig takknemlig for denne nye avtalen - sammen er vi sterke :-)

Årsmøtet i SIF 24. mars er utsatt inntil videre

Postet av Sørumsand IF den 16. Mar 2020

Iflg NIF skal årsmøte i idrettslag avholdes innen 31. mars, men ny frist fra Norges Idrettsforbund er satt til 15. juni.

Hovedstyret i SIF har derfor enstemmig vedtatt å utsette årsmøtet 24. mars inntil videre. Dette skyldes den krevende situasjonen vi nå er inne i med Corona-viruset og helsemyndighetenes pålegg om ikke å avholde arrangementer/møter med flere involverte.

Når situasjonen har roet seg og blitt normalisert, kommer vi tilbake med en ny dato for årsmøtet.
Corona virus - status 31.mars

Postet av Sørumsand IF den 12. Mar 2020

Status 31.mars

Selv om det er stille i selve Idrettsparken i disse dager, er det fremdeles aktivitet i klubben. Med jevne mellomrom har Hovedstyret møter på Skype, slik at vi hele tiden er oppdatert på situasjonen for oss som idrettslag. Vi følger selvfølgelig situasjonen tett og holder oss orientert opp mot både NIF, kommune, Idrettsråd og nasjonale myndigheter. I tillegg til vanlige arbeidsoppgaver i administrasjonen, jobbes det nå med innspill til Lillestrøms Temaplan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet, det samles inn informasjon som skal til NIF vedr evt kompensasjon for bortfall av inntekter og det forberedes til årsmøtet som kommer på et senere tidspunkt. 

Men det er klart at det blir mindre aktivitet ettersom tiden går og etter påske vurderes det permitteringer på administrasjonen.

Det er viktig at gruppene fremdeles planlegger for aktivitet så lenge det ikke innebærer bruk av midler, samtidig må vi være klare til aktivitet igjen den dagen vi kan leve tilnærmet normalt.

Vi synes SIF-medlemmene har vært veldig flinke til å respektere oppfordringen med ikke å bruke anlegget i denne perioden og vil takke dere for det!

Det er en utfordrende situasjon for oss alle sammen, men vi håper og tror at vi snart er tilbake med full fart i Idrettsparken igjen.Status 16. mars

Hovedstyret har enstemmig vedtatt at årsmøtet 24. mars er midlertidig utsatt. Vi kommer tilbake med ny dato når situasjonen tilsier at møtet kan avholdes.

Vi minner om at hele Idrettsparken er stengt for all aktivitet - dette gjelder også utendørs trening på alle våre flater. Ber om at dette respekteres.


Status 12. mars

Da har ledelsen i SIF tatt nye grep og besluttet at all organisert aktivitet i regi av SIF skal legges ned inntil videre. Det gjelder nå også for organisert trening i alle gruppene. Det betyr bla at SIF Hallen ikke er åpen for noen form for aktivitet. Heller ikke garderobene i klubbhuset vil kunne brukes. Større møter på klubbhuset skal også innstilles, men mindre møter hvor gode hygienevaner gjennomføres, kan opprettholdes.


Status 11. mars:

Utviklingen i spredningen av viruset går utrolig fort og for hver time som går, leser vi om nye kanselleringer/retningslinjer. Følgende er status for SIF akkurat nå;

 • Loppetassen turneringen i SIF Hallen førstkommende lørdag med 40 kamper er avlyst
 • Svømmestevne i regi av SIF Svømmeklubb på Frogner neste helg er avlyst
 • Norges Håndballforbund har avlyst alle ordinære håndballkamper - https://www.handball.no/nyheter/2020/03/oppdatert-koronainfo/ 
 • Foreløpig planlegger vi at årsmøtet skal gå som vanlig –– men dette kan endre seg i løpet av kort tid - NIF har sendt ut følgende melding: 
  • Alle idrettslag plikter å avholde årsmøter innen 31. mars. Situasjonen med spredning av koronaviruset medfører at noen idrettslag ikke kan avholde årsmøte innen denne fristen.
   Dette kan skje som følge av ulike forhold, f.eks.:
    
   - Folkehelseinstituttets (FHI) råd knyttet til arrangementer og samlinger.
   - Kommunale vedtak eller råd knyttet til arrangementer og samlinger.
   - Kommunale vedtak eller råd knyttet til det aktuelle årsmøtet.
    Dersom det foreligger forhold som gjør at idrettslaget ikke vil kunne avholde årsmøtet innen 31. mars, må idrettslaget kontakte idrettskretsen og informere om dette.
 • Foreløpig har det ikke kommet noen retningslinjer på ordinær trening, så her er det vanskelig å anbefale noe konkret. Vi velger å opprettholde treninger som normalt inntil videre. Dette kan imidlertid endre seg raskt. 

Tiltak:

 • Det er hengt opp plakater på klubbhuset og i SIF Hallen om hvordan man skal ha fokus på egne hygienetiltak
 • Det er bestilt mange dispensere med Antibac som skal henges opp på klubbhuset og i SIF Hallen. Det er fremdeles usikkert når vi får disse produktene, men jeg er i god dialog med leverandøren og vi får det så fort som mulig
 • Vi har vært i kontakt med Kommuneoverlegen og venter på skriftlig tilbakemelding derfra, men dette gjelder spesielt for arrangementer
 • Ved evt åpen kiosk, selges det kun produkter som har beskyttelse rundt seg som f.eks brus, is, sjokolade osv. Det betyr ikke salg av vafler og pølser. 

Vi følger selvfølgelig utviklingen time for time og kommer med oppdateringer så fort det skjer endringer.


Corona virus

Postet av Sørumsand IF den 6. Mar 2020

 Ingen har unngått å få med seg utbredelsen av Corona-viruset. Foreløpig ser vi ingen grunn til å avlyse treninger og kamper, men vi følger nøye med på retningslinjene som kommer fra Viken Idrettskrets. Foreløpig henviser de til informasjon og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet som du kan lese om her:

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/viken/nyheter/2020/internasjonale-reiser-og-eventuell-risiko-for-smittespredning/

 

Norges idrettsforbund har god dialog med norske helsemyndigheter og vurderer Coronavirus-situasjonen både i Norge og i resten av verden fortløpende.

Vi har bestilt noen dispensenere med antibac som vi vil sette opp ulike steder i hallen og klubbhuset. Det er noe leveringstid på disse, da vi ikke er de eneste som ønsker å kjøpe for tiden….. Det blir også hengt opp vedlagte plakat med Folkehelseinstituttets hygieneråd på ulike steder i SIF Hallen og på klubbhuset.

Håndballgruppa trenger DEG!

Postet av Sørumsand IF den 26. Feb 2020

Det er stor aktivitet i håndballgruppa, med mange barn og unge som synes det er kjempegøy å spille håndball. For at gruppas aktiviteter skal fortsette utviklingen, er vi avhengig av et godt og aktivt styre som kan legge forholdene til rette for at alle som har lyst til spille håndball skal få lov til det.

I den forbindelse trenger vi flere personer til å sitte i håndballstyret etter årsmøtet 24. mars. Det er allerede på plass flere styremedlemmer, bla økonomiansvarlig, utstyrsansvarlig og ungdomsrepresentant. I tillegg har vi mange frivillige på plass i ulike roller som kioskansvarlig, dugnadsansvarlig, dommerkoordinator osv., men vi mangler leder, nestleder og sportslig leder.

Gruppa har god kontroll på økonomien, det er gode rutiner på plass, så man kommer til dekket bord og behøver absolutt ikke å starte på scratch. Fungerende leder pr i dag, vil også være tilgjengelig fremover med informasjon og opplæring.

SIF er en foreldredrevet klubb og vi er helt avhengig av at alle tar i et tak og bidrar. Vi er helt sikre på at det finnes noen - i eller utenfor håndballmiljøet - som har lyst til å bidra inn i håndballgruppa.

Vi lover et godt miljø, gode venner og mye moro!

Vi håper at akkurat DU kan tenke deg å bidra eller kanskje du kjenner noen som vi kan snakke med?

Ta kontakt med Monica Stensgård på tlf. 472 56 292 eller på mail: monicastensgaard@gmail.com eller Daglig Leder i SIF Tonja M. Orderud på tlf. 97 77 77 78 eller på mail: tonja@sif.no

For at vi skal få dette på plass innen årsmøtet 24. mars, er vi avhengig av å få disse innspillene innen 10. mars. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Innkalling til årsmøte i SIF

Postet av Sørumsand IF den 20. Feb 2020

Alle idrettslag må avholde sitt årsmøte innen utgangen av mars og i år vil dette bli avholdt

Tirsdag 24. mars kl 19.00 på Klubbhuset

Det vil være vanlige årsmøtesaker for alle gruppene.


Saker som ønskes behandlet på årsmøtet meldes til sekretær i hovedstyret Anita Ingjerd, innen 

tirsdag 10. mars (mailadresse: moe_anita@hotmail.com).


Saksliste kunngjøres senest tirsdag 17. mars.

Vi håper å se mange SIF medlemmer på årsmøtet!

Innkalling til årsmøte 2020.docx

Åpent møte om Skole og idrett - tirsdag 3. mars kl 19.00 på Klubbhuset

Postet av Sørumsand IF den 17. Feb 2020

VI har i mange år jobbet for å utvide anlegget i Idrettsparken med ny hall, svømmehall og basishall og gleden var stor da Sørum Kommune høsten 2018 vedtok lokaliseringen slik at en ny ungdomsskole skulle ligge i Idrettsparken. Det ville betydd at vi sannsynlig kunne få store nok leieinntekter til at vi kunne bygge det nye anlegget vårt.

Skolebehovsplanen for nye Lillestrøm Kommune er nå lagt frem og i Rådmannens innstilling vil de heller bygge ut Bingsfoss og Sørumsand Skole fremfor å bygge ny skole i Idrettsparken. Muligheten for et fantastisk anlegg hvor skole og idrett kan dra de beste synergieffektene ut av hverandre, blir dermed borte.

Vi inviterer derfor til et åpent møte slik at dette temaet kan diskuteres og vi har invitert administrasjonen og politikerne i kommunen sammen med skolene, FAU, foreldre og andre som er interessert. Direktør for oppvekst i Lillestrøm Kommune - Arild Hammerhaug - kommer sammen med Helge Dulsrud - som er prosjektleder for skolebehovsplanen. De vil legge frem sine tanker, planer og argumenter. Det vil selvfølgelig bli mulighet for å stille spørsmål.

Vi håper at så mange som mulig av SIF sine medlemmer har mulighet til å delta på møtet, slik at vi synliggjør at vi har et stort behov for nye anlegg.

Møtet avholdes på klubbhuset tirsdag 3. mars kl 19.00.

Invitasjon til åpent møte vedr skole og idrett.docx

Har du forslag på nye æresmedlemmer?

Postet av Sørumsand IF den 22. Jan 2020

På årsmøtet i mars er neste utnevnelse av evt nye æresmedlemmer. Har du noen kandidater som du synes fortjener denne utmerkelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg innen 12. februar. Send ditt forslag på mail til leder av æresmedlem komitéen Vidar Granaas - vg@wj.no. 

Statuttene for utnevnelse kan du lese om her:

Statutter for utnevnelse av æresmedlemmer i Sørumsand IF - 2014.02.06.docx


Det er viktig at du begrunner forslaget veldig godt, slik at det får en forsvarlig behandling i æresmedlemskomiteen og Hovedstyret. Forslag som ikke inneholder tilstrekkelig begrunnelse vil ikke bli vurdert eller returnert for ytterligere informasjon.
Innbruddsforsøk i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 6. Jan 2020

Lørdag kveld (4. januar ca. k.l 20.30) ble det tilfeldig oppdaget et innbruddsforsøk i Idrettsparken. 4-5 personer har prøvd å komme seg inn i den frittstående kioskvognen, både via taket og gjennom døren. I tillegg har de prøvd å komme seg inn i SIF Hallen gjennom en nødutgangsdør i kafeteriabygget.

Det alvorlige i denne saken er at det er brukt en god, gammeldags tung slegge som er ca 1 meter lang. Da er dette en planlagt og bevisst handling og ikke et utslag av tilfeldig hærverk der og da. 

Forsøket ble oppdaget av vår vaktmester og HMS-ansvarlig som var ute på kveldstur med hunden. Personene forsvant mot den nye kunstgressbanen og da flomlyset ble slått på, forsvant de videre. Slegga ble liggende igjen. Hadde ikke dette forsøket blitt avbrutt, ville vi mest sannsynlig fått store skader på en del av bygningsmassen vår.

Politiet foretok utrykning og var svært imøtekommende, men ingen er foreløpig pågrepet.

Et av bildene viser hvordan slegga ser ut og hvis det er noen som savner en slik slegge fra garasjen eller boden sin, er det bare å ta kontakt.

Hvis det er noen som har kjennskap til noe rundt denne saken, setter vi også pris på om vi blir kontaktet.

Vi oppfordrer alle som til enhver tid oppholder seg i Idrettsparken om hele tiden å være oppmerksomme på at anlegget blir behandlet med respekt og gjerne legge en ekstra tur nedom Idrettsparken hvis mulig. 

Saken vil bli politianmeldt.